Το 54122 και το Ellinespadou προχωρούν σε ΔΩΡΕΑ στο Σύλλογο "Ελπίδα" (Οκτώβριος 2021)

 

Τις δυνάμεις τους ένωσαν το «Όλοι μαζί Μπορούμε» και το Σωματείο «ΕΛΠΙΔΑ Σύλλογος Φίλων Παιδιών με καρκίνο» προκειμένου να σταθούν στο πλευρό των παιδιών με καρκίνο, καθώς το «Όλοι Μαζί Μπορούμε» παρέδωσε στον Σύλλογο 10 απεικονιστές φλεβών που αγοράστηκαν από έσοδα της πώλησης του βιβλίου «ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ» που έχει γράψει η κυρία Ματίνα Κυριάκου, μητέρα του μικρού Αλέξανδρου που έφυγε από τη ζωή νικημένος από τον καρκίνο.

Continue reading

Το 54122 και το Ellinespadou προχωρούν σε ΔΩΡΕΑ στο Σύλλογο "Ελπίδα" (Σεπτεμβριος 2021)

 

Αποχαιρετάμε και πάλι το καλοκαίρι καθώς το φθινόπωρο έφτασε και όλοι επιστρέφουμε στην καθημερινότητά μας.

Continue reading

Το 54122 και το Ellinespadou προχωρούν σε ΔΩΡΕΑ στο Σύλλογο "Ελπίδα" (Αύγουστος 2021)

Ο Γιαννης Αντετοκουνμπο για ακόμα μια φορά μας έκανε υπερήφανους αποδεικνύοντας πως στη ζωη τίποτα δεν είναι αδύνατον! Κατάφερε να κατακτήσει την κορυφή του κόσμου! Ο κορυφαίος αυτός αθλητής είναι πάντοτε στο πλευρό της ΕΛΠΙΔΑΣ και των παιδιών της και το έχει αποδείξει έμπρακτα όλα αυτά τα χρόνια. Αγαπημένε μας Γιάννη θέρμα συγχαρητήρια!! Συγχαρητήρια και στην κυρία Βερόνικα, τη μητέρα του Γιάννη, η οποία είναι πάντοτε για εκείνον το στήριγμα και η πηγή της δύναμης του!

Continue reading

Το 54122 και το Ellinespadou προχωρούν σε ΔΩΡΕΑ στο Σύλλογο "Ελπίδα" (Ιούλιος 2021)

Ο δημοφιλής παίκτης του ριάλιτι επιβίωσης Γιώργος Ασημακόπουλος, υλοποίησε τη δημόσια δέσμευσή του με το που βγήκε από το παιχνίδι και  προχώρησε σε μια πολύ γενναιόδωρη κίνηση, καθώς δώρισε τα χρήματα (31.000 ευρώ) που κέρδισε από τη συμμετοχή του στο Survivor σε ιδρύματα κατά του παιδικού καρκίνου.

Ο πρώην παίκτης του ριάλιτι  είχε εξιστορίσει κατά τη διάρκεια παραμονής του μέσα στο  παιχνίδι πως σε νεαρή ηλικία έχασε τον αδερφό του Αλέξανδρο από καρκίνο.

Continue reading

Το 54122 και το Ellinespadou προχωρούν σε ΔΩΡΕΑ στο Σύλλογο "Ελπίδα" (Ιούνιος 2021)

Χαμόγελα χαράς στους μικρούς ασθενείς της Ογκολογικής Μονάδας Παίδων «Μαριάννα Β.

Continue reading

Το 54122 και το Ellinespadou προχωρούν σε ΔΩΡΕΑ στο Σύλλογο "Ελπίδα" (Μάιος 2021)

 

Μια μεγάλη αγκαλιά αγάπης και ζεστασιάς για τους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη άνοιξαν μέσα στις Άγιες Ημέρες της Μεγάλης Εβδομάδας το Σωματείο «ΕΛΠΙΔΑ – Σύλλογος Φίλων Παιδιών με καρκίνο» και το Ίδρυμα «Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη».

Continue reading

Το 54122 και το Ellinespadou προχωρούν σε ΔΩΡΕΑ στο Σύλλογο "Ελπίδα" (Απρίλιος 2021)

 

Η πανδημία του COVID-19, έχει ως γνωστόν επηρεάσει πολλούς τομείς της κοινωνίας μας. Φαίνεται λοιπόν ότι μεταξύ άλλων έχει δημιουργήσει τεράστιο κενό και στους εμβολιασμούς ρουτίνας παιδιών και εφήβων.

Continue reading

Το 54122 και το Ellinespadou προχωρούν σε ΔΩΡΕΑ στο Σύλλογο "Ελπίδα" (Φεβρουάριος 2021)

Η φετινή Παγκόσμια Ημέρα Κατά του Καρκίνου είναι διαφορετική, καθώς σκιάζεται από την πανδημία της COVID-19. Η σκέψη μας είναι περισσότερο από ποτέ στο πλευρό όλων όσοι συνεχίζουν, κάτω από αντίξοες συνθήκες, να δίνουν τη δύσκολη μάχη κατά του καρκίνου. Στους γιατρούς, επιστήμονες, νοσηλευτές και ερευνητές που αναγκάζονται να εργάζονται υπό τον φόβο του «αόρατου εχθρού». Στους ασθενείς με καρκίνο που είναι πιο ευάλωτοι απέναντι στην πανδημία και στερούνται την ανθρώπινη επαφή.

Continue reading

Pages