Η φετινή Παγκόσμια Ημέρα Κατά του Καρκίνου είναι διαφορετική, καθώς σκιάζεται από την πανδημία της COVID-19. Η σκέψη μας είναι περισσότερο από ποτέ στο πλευρό όλων όσοι συνεχίζουν, κάτω από αντίξοες συνθήκες, να δίνουν τη δύσκολη μάχη κατά του καρκίνου. Στους γιατρούς, επιστήμονες, νοσηλευτές και ερευνητές που αναγκάζονται να εργάζονται υπό τον φόβο του «αόρατου εχθρού». Στους ασθενείς με καρκίνο που είναι πιο ευάλωτοι απέναντι στην πανδημία και στερούνται την ανθρώπινη επαφή. Στα παιδιά με καρκίνο και στις οικογένειές τους, που προκειμένου να μείνουν ασφαλή μένουν μακριά από το σχολείο, τους φίλους και τα αγαπημένα τους πρόσωπα.
Η πανδημία έχει κάνει την μάχη κατά του καρκίνου δυσκολότερη. Παραμένει όμως μια μάχη που οφείλουμε να δώσουμε με όλες μας τις δυνάμεις και να την κερδίσουμε. Ποτέ δεν πρέπει να το βάζουμε κάτω.

Μια μεγάλη αγκαλιά αγάπης και υποστήριξης στα παιδιά με καρκίνο και τις οικογένειες τους άνοιξε για ακόμα μια φορά ολόκληρη η ελληνική κοινωνία, στηρίζοντας με συγκινητικό τρόπο το e-shop της «ΕΛΠΙΔΑΣ», που αποτελεί και το πιο πρόσφατο εγχείρημα του Σωματείου «ΕΛΠΙΔΑ-Σύλλογος Φίλων Παιδιών με καρκίνο».
Μέσα στους δύο πρώτους μήνες λειτουργίας του e-shop η ανταπόκριση του κόσμου, τόσο από την Αθήνα, όσο και από την επαρχία, υπήρξε εντυπωσιακή, ενώ δυναμικό «παρών» έδωσαν και οι Έλληνες της ομογένειας που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Συλλόγου και μοιράστηκαν από κάθε γωνιά του κόσμου την αγάπη για τα παιδιά!

Η Teligron Ltd, συνεχίζει να βρίσκεται στο πλευρό του Συλλόγου Ελπίδα, με μια ακόμη μηνιαία δωρεά. Είμαστε εδώ, είμαστε δυνατοί και όλοι μαζί θα τα καταφέρουμε.
elpida_202102.jpg