Ο Γιαννης Αντετοκουνμπο για ακόμα μια φορά μας έκανε υπερήφανους αποδεικνύοντας πως στη ζωη τίποτα δεν είναι αδύνατον! Κατάφερε να κατακτήσει την κορυφή του κόσμου! Ο κορυφαίος αυτός αθλητής είναι πάντοτε στο πλευρό της ΕΛΠΙΔΑΣ και των παιδιών της και το έχει αποδείξει έμπρακτα όλα αυτά τα χρόνια. Αγαπημένε μας Γιάννη θέρμα συγχαρητήρια!! Συγχαρητήρια και στην κυρία Βερόνικα, τη μητέρα του Γιάννη, η οποία είναι πάντοτε για εκείνον το στήριγμα και η πηγή της δύναμης του!
Περήφανους όμως μας κάνουν και οι αθλητές μας που αγωνίζονται στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Τρία μετάλλια είναι μέχρι στιγμής η συγκομιδή της Ελλάδας στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο και οι παρουσίες των αθλητών μας, τις προσεχείς ημέρες, αφήνουν υποσχέσεις για νέες διακρίσεις.
Την αρχή έκανε ο 24χρονος Στέφανος Ντούσκος που κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο μονό σκιφ, και, μάλιστα, με ολυμπιακό ρεκόρ.  Και το δεύτερο μετάλλιο της χώρας ήταν χρυσό, με τον Μίλτο Τεντόγλου να στέφεται Ολυμπιονίκης στο μήκος με 8,41 μ. Αμέσως μετά την ολοκλήρωση της προσπάθειας, το Ολυμπιακό Στάδιο «γέμισε» με τη μουσική του Ζορμπά Μίκη Θεοδωράκη. Ο Έλληνας πρωταθλητής μετά την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου χαρακτήρισε τα 8,41 μ. «ένα απλό αλματάκι σαν κι αυτά της προπόνησης». Η τρίτη διάκριση ήρθε από τον «άρχοντα των κρίκων» Λευτέρη Πετρούνια, ο οποίος κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο. Ο Έλληνας πρωταθλητής των βαθμολογήθηκε με 15,200 και ανέβηκε στην 3η θέση του βάθρου.   
Όλοι τους αποτελούν πρότυπο για τα σημερινά παιδιά και πολύ περισσότερο για τα παιδιά της Ελπίδας που τους θυμίζουν ότι τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο και όταν παλεύουμε μπορούμε να κερδίσουμε ακόμη και το χρυσό μετάλλιο της ζωής!
Η Teligron Ltd, συνεχίζει την απρόσκπτη προσπάθειά της να ενισχύσει το τόσο σημαντικό έργο του Συλλόγου Ελπίδα κάνοντας μια ακόμη μηνιαία δωρεά και εύχεται σε όλα τα παιδιά που παλεύουν, να καταφέρουν να κερδίσουν το δικό τους «μετάλλιο».

elpida_202108.jpg