Μία ξεχωριστή συναυλία, αφιερωμένη στα παιδιά της «ΕΛΠΙΔΑΣ», θα δώσει η σπουδαία ερμηνεύτρια Άλκηστις Πρωτοψάλτη στο Θέατρο Ηρώδου Αττικού, στις 5 Οκτωβρίου 2018 και ώρα 21.00. Η καταξιωμένη Ελληνίδα καλλιτέχνις ενώνει για πρώτη φορά την φωνή της με το Σύλλογο Φίλων Παιδιών με Καρκίνο «ΕΛΠΙΔΑ», μετά την ανακήρυξη της σε «Καλλιτέχνη για την ΕΛΠΙΔΑ» από την Πρόεδρο του Συλλόγου κυρία Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη. Μαζί της σε αυτή την περιήγηση χωρίς σύνορα για να στηρίξει τα παιδιά της «ΕΛΠΙΔΑΣ» θα βρίσκεται μία ομάδα επίλεκτων μουσικών, υπό τη διεύθυνση του καταξιωμένου Θωμά Κοντογεώργη, μία ορχήστρα που περιέχει όλα τα μουσικά χρώματα αυτής της ξενάγησης και μουσικές που συμπνέουν με την τόσο μοναδική και χαρακτηριστική φωνή της.

Σύμμαχος και πολύτιμος αρωγός στην μεγάλη αυτή προσπάθεια της «ΕΛΠΙΔΑΣ» είναι, για ακόμα μία φορά, η Πανελλαδική Οργάνωση Γυναικών «Παναθηναϊκή», η οποία συνδιοργανώνει τη συναυλία.

Στην 83η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης (8-16 Σεπτεμβρίου) βρισκόταν ο Σύλλογος «ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ», για τρίτη συνεχή χρονιά, προκειμένου η ομάδα του και φέτος να ενημερώσει για την εθελοντική δωρεά μυελού των οστών και να εγγράψει νέους δότες. Η ομάδα του Συλλόγου «ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ» περίμενε τους επισκέπτες στο περίπτερο με αριθμό 15 με πολλές εκπλήξεις, δώρα αλλά και αγαπημένους καλλιτέχνες που πέρασαν από το περίπτερο για να στηρίξουν τους σκοπούς του Συλλόγου.

Αγκαλιάζοντας το όραμα αυτό, η εταιρεία μας προχωράει σε μια ακόμη δωρεά προς το Σύλλογο Ελπίδα γιατί ο καρκίνος δεν αδρανεί αλλά ούτε και εμείς!

SyllogosElpida-Oct18.png