Δωρεά στο Σύλλογο Ελπίδα

Παρατηρώντας όλα αυτά τα χρόνια το Σύλλογο "Ελπίδα" και τον έντονο αγώνα που δίνεται καθημερινά προκειμένου να υπάρξει ουσιαστική βοήθεια και μέριμνα για όλα τα παιδιά που έχουν αντικρύσει το σκληρό αυτό πρόσωπο της ζωής, θελήσαμε να γίνουμε και εμείς ένα μικρό κομμάτι στην ηλιαχτίδα ελπίδας που εξασφαλίζει ο Σύλλογος και να συμμετέχουμε ενεργά στην υλοποίηση κάθε σχεδίου που μπορεί να προκύψει.

Οι στόχοι και τα οράματα του Συλλόγου "Ελπίδα" δεν σταματούν να υλοποιούνται και να αναπτύσσονται, προσφέροντας καθημερινά μία χείρα βοηθείας σε παιδιά που την έχουν απόλυτη ανάγκη. Μετά απο την επιτυχή δημιουργία της Μονάδας Μεταμόσχευσης Μυελού των Οστών, του Ξενώνα αλλά και του Α΄ Παιδιατρικού Ογκολογικού Νοσοκομείου, ο Σύλλογος ανοίγει με μεγαλοπρέπεια την "αγκαλιά" του ξανά και - παρακολουθώντας κάθε κοινωνική εξέλιξη - θέτει νέα θεμέλια για την περίθαλψη των παιδιών-προσφύγων που βρίσκονται στη χώρα μας προς αναζήτηση ενός καλύτερου αύριο.

Το πρόγραμμα "We Care", που σημαίνει "'Νοιαζόμαστε", με πρωτοβουλία της κυρίας Βαρδινογιάννη θα έχει τη δυνατότητα να προσφέρει ιατρική βοήθεια (και όχι μόνο) σε βρέφη, παιδιά και εφήβους , σε μία προσπάθεια να βοηθηθούν οι γονείς και να προστατευτούν τα παιδιά.

Η εταιρεία μας, αναγνωρίζοντας και - πάνω απο όλα - θαυμάζοντας το αξιέπαινο και χωρίς διακρίσεις έργο του Συλλόγου "Ελπίδα", δείχνει ενεργά την υποστήριξη της προς τον δύσκολο αυτό αγώνα και προχωρά σε μία ακόμα δωρεά για την ενίσχυση αυτού του ιερού σκοπού.

Screenshot from 2015-10-13 20:41:07.png