Στην πρώτη γραμμή της προσφοράς και της στήριξης εκείνων που έχουν ανάγκη βρίσκεται για ακόμα μια φορά το Σωματείο «ΕΛΠΙΔΑ – Σύλλογος Φίλων Παιδιών με καρκίνο». Με πρωτοβουλία της Προέδρου του κυρίας Μαριάννας Β. Βαρδινογιάννη, ο Σύλλογος απέστειλε είδη πρώτης ανάγκης στους κατοίκους της Θεσσαλίας που επλήγησαν από την κακοκαιρία «Ιανός».

 

Με την υποστήριξη μελών του ΔΣ του Συλλόγου «ΕΛΠΙΔΑ» και εταιρειών που έσπευσαν να στηρίξουν την πρωτοβουλία, εστάλησαν είδη για να καλύψουν τις πρώτες ανάγκες των κατοίκων της Θεσσαλίας που από την μια στιγμή στην άλλη έχασαν τα σπίτια και τις περιουσίες τους.

 

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Σύλλογος «ΕΛΠΙΔΑ» στο πλαίσιο στήριξης των συνανθρώπων μας που επλήγησαν από την κακοκαιρία «Ιανός» στήριξε όχι μόνο την Καρδίτσα, αλλά και την Κεφαλονιά.

 

H «ΕΛΠΙΔΑ» έχει αποδείξει στη διάρκεια των χρόνων τη συγκλονιστική της στάση δίπλα στα παιδιά και στις ελληνικές οικογένειες και στις ανάγκες που έχουν δημιουργηθεί όλα αυτά τα χρόνια. Δίπλα στον ανθρώπινο πόνο, δίπλα στην αγωνία των γονιών. Και τις πιο πολλές φορές τα παιδιά τα οποία τα περνάνε αυτά τα καταφέρνουν και στέκονται όρθια και δυνατά.

 

Η Teligron Ltd. βρίσκεται για μια ακόμη φορά στο πλευρό του Συλλόγου Ελπίδα, με ακόμη μια δωρεά, γιατί δυσκολίες θα υπάρχουν πάντα. Όμως η μεγαλοσύνη του ανθρώπου είναι να τις ξεπερνάει πάντα με τη βοήθεια των συνανθρώπων του. Αυτό είναι άλλωστε και το νόημα του εθελοντισμού. Να βρισκόμαστε ο ένας στο πλευρό του άλλου.

elpida_202011.jpg