Ο Μάιος είναι παραδοσιακά ο μήνας για τις μητέρες όλου του κόσμου και έτσι δύναμη, ελπίδα και αισιοδοξία στις μητέρες που αγωνίζονται δίπλα στα παιδιά τους έδωσε με τον δικό του τρόπο, ο Σύλλογος Φίλων Παιδιών με Καρκίνο «ΕΛΠΙΔΑ», με αφορμή την Ημέρα της Μητέρας.

Σε μία ξεχωριστή και ιδιαίτερα συγκινητική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 10 Μαΐου, η Πρόεδρος του Συλλόγου, κυρία Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη, μαζί με τη σύζυγο του Προέδρου της Δημοκρατίας, κυρία Σίσσυ Παυλοπούλου, τίμησαν επτά μητέρες, με επτά εντελώς διαφορετικές προσωπικές ιστορίες, οι οποίες αποτελούν παραδείγματα ηρωισμού και κουράγιου.

Με την ευκαιρία του MONACO GRAND PRIX, που διεξηχθεί στις 27 Μαΐου 2018 στο Μονακό, έλαβε χώρα ο 26ος ποδοσφαιρικός αγώνας φιλανθρωπικού χαρακτήρα ανάμεσα στις ομάδες «World Stars for the Children Monaco» και τη «Nazionale Piloti F1 Drivers», στο Μονακό.

Ο παραδοσιακός αγώνας ανάμεσα στην ομάδα των Μονεγάσκων, «World Star Monaco», στην οποία συμμετείχε και ο Πρίγκιπας Αλβέρτος, καιστην ομάδα «Nazionale Piloti F1 Drivers», η οποία αποτελείται από παγκοσμίου φήμης πιλότους πρωταθλητών της Formula 1 και αστέρων του αθλητισμού και των τεχνών, διεξήχθη φέτος για 26η χρονιά και ήταν αφιερωμένος στους σκοπούς των Συλλόγων Φίλων Παιδιών με Καρκίνο «ΕΛΠΙΔΑ» και «ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ».Οι δυο ομάδες καταχειροκροτήθηκαν από το πλήθος στο κατάμεστο γήπεδο της Menton καθώς έδωσαν έναν ξεχωριστό αγώνα με στόχο τη «νίκη» σε έναν ιερό αγώνα, τον αγώνα ενάντια στον παιδικό καρκίνο.

Η Teligron Ltd με μια ακόμη δωρεά, βρίσκεται πάντα δίπλα σε όλους αυτούς που δίνουν έναν ξεχωριστό αγώνα, για να χαρίσουμε ρίζες και φτερά σε κάθε παιδί που παλεύει με τον καρκίνο αλλά και σε κάθε μητέρα που αγωνίζεται για το παιδί της. Ρίζες για να νιώθουν δυνατοί, και φτερά για να ελπίζουν.