Το καλοκαίρι έχει μπει πλέον δυναμικά και οι περισσότεροι από εμάς δεν βλέπουμε την ώρα για τις καλοκαιρίνες μας διακοπές. Ελεύθερος χρόνος για να τον περάσουμε με την οικογένειά μας και τα παιδιά μας, που ανέμελα πλέον χωρίς τις υποχρεώσεις του σχολείου και των υπολοίπων δραστηριοτήτων, παίζουν και γελούν με την καρδιά τους.
Δυστυχώς όμως αυτό δεν ισχύει για όλα τα παιδιά, αφού για κάποια δεν υπάρχει διάλειμα για καλοκαιρινές διακοπές. Η μάχη για τη ζωή δεν έχει διαλείματα, είναι συνεχόμενη και σκληρή. Ο Σύλλογος Ελπίδα, προσπαθώντας να ελαφρύνει το βάρος του ζυγού που κουβαλάνε αυτά τα παιδιά, διοργανώνει δράσεις με γνωστούς καλλιτέχνες, όπως η Νατάσα Θεοδωρίδου και η Νάνα Μούσχουρη, οι οποίες πέρα απο τον ψυχαγωγικό χαρακτήρα του έργου που προσφέρουν στα παιδιά, βοηθούν και στην συγκέντρωση πόρων για την ενίσχυση του έργου του Συλλόγου.
Mία επίσης συγκινητική επίσκεψη στην “Ογκολογική Μονάδα Παίδων Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη – ΕΛΠΙΔΑ” πραγματοποίησαν τα παιδιά και τα εγγόνια του αείμνηστου Robert F. Kennedy. Τα μέλη της οικογένειας των Kennedy, μαζί με στενούς τους φίλους,βρέθηκαν στην χώρα μας, στο πλαίσιο ιδιωτικής επίσκεψης, και θέλησαν να γνωρίσουν από κοντά το σπουδαίο έργο της «ΕΛΠΙΔΑΣ». Η Πρόεδρος του Συλλόγου, η οποία συνδέεται με στενή φιλική σχέση με την οικογένεια των Kennedy, τους παρουσίασε αναλυτικά τη δράση της «ΕΛΠΙΔΑΣ» και τους τίμησε με το Βραβείο Αλληλεγγύης του Συλλόγου, ενώ αστέρια με τα ονόματά τους τοποθετήθηκαν στον «Τοίχο των Αστεριών της ΕΛΠΙΔΑΣ».
Η Teligron Ltd γίνεται ένα πολύ μικρό, μικρό κομμάτι αυτής της προσφοράς και βρίσκεται για ακόμη μια φορά δίπλα στις προσπάθειες του Συλλόγου Ελπίδα, πραγματοποιώντας μια ακόμη δωρεά για τη στήριξη των παιδιών που το έχουν τόσο πολύ ανάγκη.

SyllogosElpida-July18.jpg