Η νέα χρονιά μπήκε και η Teligron Ltd εύχεται ολόψυχα σε όλο τον κόσμο, Υγεία, Ευτυχία και Αγάπη. Ευχόμαστε η χρονιά αυτή να σηματοδοτήσει το τέλος της πανδημίας που τόσο πολύ μας έχει ταλαιπωρήσει όλους και έχει κοστίσει τη ζωή πολλών συνανθρώπων μας.

Η περίοδος των γιορτών ήταν διαφορετική φέτος για όλους, με περιοριστικά μέτρα και δύσκολες συνθήκες. Παρ’όλα αυτά, το Πυροσβεστικό Σώμα πραγματοποίησε μια συγκινητική εκδήλωση στην Ογκολογική Μονάδα Παίδων "Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη-Ελπίδα". Επιστρατεύθηκε η ορειβατική ομάδα της ΕΜΑΚ, ο πρώτος πυροσβεστικός σταθμός Αθηνών και η μπάντα του σώματος. Στην πρωτότυπη αυτή εκδήλωση, τα 110 παιδιά που νοσηλεύονται είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά τους πυροσβέστες να πραγματοποιούν προσομοίωση πυροσβεστικών επιχειρήσεων, ενώ η μπάντα έπαιζε χριστουγεννιάτικες μελωδίες, κάνοντας ακόμα πιο γιορτινή την ατμόσφαιρα. Ο Άγιος Βασίλης μοίρασε δώρα στο προαύλιο του νοσοκομείου, ενώ οι ιπτάμενοι πυροσβέστες δεμένοι με σχοινιά, χάριζαν δώρα, περνώντας από όροφο σε όροφο. Τα παιδιά χάρηκαν πολύ με αυτό το μαγικό κλίμα που δημιουργήθηκε.

Μπροστά στα εμπόδια και τις δυσκολίες που η πανδημία έχει επιβάλει στην επικοινωνία μεταξύ μας, στις συνήθειες και στην καθημερινή μας ζωή, η «ΕΛΠΙΔΑ» δεν κάνει πίσω! Αντίθετα, ακολουθώντας τα οράματα της Προέδρου της, κυρίας Μαριάννας Β. Βαρδινογιάννη, ανοίγει νέους δρόμους και βρίσκει νέους τρόπους με την βοήθεια της τεχνολογίας για να διοχετεύσει το ενδιαφέρον των φίλων της για τα παιδιά με καρκίνο. Έτσι δημιουργήθηκε ένα ολόκληρο e-shop, μία νέα γωνιά αγάπης και θα είναι ανοιχτό για αγορές ολόκληρο το χρόνο. Τα έσοδα από τις πωλήσεις του ηλεκτρονικού καταστήματος θα διατεθούν εξολοκλήρου για την κάλυψη των αναγκών του σωματείου«ΕΛΠΙΔΑ – Σύλλογος Φίλων Παιδιών με καρκίνο».

Η Teligron Ltd, συνεχίζει την στήριξη στο Σύλλογο Ελπίδα και προχωράει και φέτος σε μια ακόμη δωρεά.

Καλή Χρονιά σε όλους!!!

 

elpida_202101.jpg