To 2020 ήρθε και μας έκανε ποδαρικό με τσουχτερό κρύο, χιόνια και έντονα καιρικά φαινόμενα. Είναι το ξεκίνημα μιας νέας χρονιάς αλλά και μιας νέας δεκαετίας. Κατά τη διάρκεια των Εορτών, όλοι μας είμαστε πιο δοτικοί, πιο καλοί και ευγενικοί με τον συνάνθρωπο που έχει ανάγκη. Ευχόμαστε αυτή η γενναιοδωρία και το πνεύμα αλληλεγγύης να συνεχιστεί για όλη τη διάρκεια του χρόνου και όχι μόνο για τις λίγες ημέρες των εορτών.

Τις ημέρες που πέρασαν, ο Σύλλογος Ελπίδα έκανε πολλές εκδηλώσεις για να δώσει χαρά και ελπίδα στα παιδιά που νοσούν και το χρειάζονται περισσότερο από όλους μας. Τη Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου 2019, πραγματοποιήθηκε μια ζεστή Χριστουγεννιάτικη γιορτή στην Ογκολογική Μονάδα Παίδων «Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη – ΕΛΠΙΔΑ». Η μονάδα πλημμύρισε με μουσικές από ολόκληρη την Ελλάδα , χριστουγεννιάτικα χρώματα και έθιμα. Η σύζυγος του Προέδρου της Δημοκρατίας, κυρία Σίσσυ Παυλοπούλου, ευχήθηκε Καλές Γιορτές σε όλα τα παιδιά και τους προσέφερε ως δώρα επιτραπέζια παιχνίδια για να παίζουν όλα μαζί. Αμέσως μετά τα παιδιά της Ογκολογικής Μονάδας τραγούδησαν τα κάλαντα και στη συνέχεια ο καθένας μίλησε για τα χριστουγεννιάτικα ήθη και έθιμα του τόπου του. Η γιορτή ολοκληρώθηκε με τη δημιουργία χριστουγεννιάτικων κατασκευών και χειροτεχνιών που ενθουσίασαν μικρούς και μεγάλους.

Ο Σύλλογος Ελπίδα, επισκέφθηκε και άλλα παιδιά που έχουν ανάγκη, όπως τα παιδιά που βρίσκονται στο νοσοκομείο Παίδων με εισαγγελική εντολή, παιδιά προσφύγων στο Σχιστό αλλά και παιδιά άπορων οικογενειών και αστέγους από τον Δήμο Νίκαιας – Αγ. Ι. Ρέντη, προσφέροντας δώρα σε όλους αλλά κυρίως προσφέροντας αγάπη, ζεστασιά και ελπίδα.

Η Teligron Ltd. συνεχίζει και τη νέα χρονιά να βρίσκεται στο πλευρό του Συλλόγου Ελπίδα και στηρίζει το τόσο σημαντικό έργο του με μια ακόμη μηνιαία δωρεά.

Καλή Χρονιά σε όλους, με υγεία!

elpida_202001.jpg