Στο πλευρό των παιδιών της «ΕΛΠΙΔΑΣ» βρέθηκε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο πραγματοποιώντας μια πρωτότυπη μπασκετική δράση για τη στήριξη των σκοπών του Σωματείου «ΕΛΠΙΔΑ – Σύλλογος Φίλων Παιδιών με καρκίνο», το Σάββατο 6 Ιουλίου 2019, στο Santanna στην Μύκονο. Ο κορυφαίος αθλητής του NBA, θέλοντας να στηρίξει με τον δικό του τρόπο την μάχη κατά του παιδικού καρκίνου, οργάνωσε έναν πρωτότυπο φιλανθρωπικό αγώνα, μέρος των εσόδων του οποίου θα διατεθεί για τη στήριξη των σκοπών της «ΕΛΠΙΔΑΣ».

Πέντε ερασιτέχνες αθλητές από ολόκληρο τον κόσμο διαγωνίστηκαν σε καρφώματα. Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, τα αδέλφια του Θανάσης και Άλεξ, καθώς και οι συμπαίκτές του στους Milwaukee Bucks, Eric Bledshow και Brook Lopez,αποτελούσαν την κριτική επιτροπή που ανέδειξε τον νικητή ο οποίος κέρδισε ένα ταξίδι στο Milwaukee, για να δει από κοντά τον Γιάννη να αγωνίζεται στο NBA. Στην έναρξη της εκδήλωσης ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, μαζί με τα αδέλφια και τους συμπαίκτες του, πραγματοποίησαν επίδειξη δεξιοτεχνίας στο μπάσκετ εντυπωσιάζοντας τους παραβρισκόμενους.

Κατά τη διάρκεια του διαγωνισμού οι θεατές είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν θεαματικά καρφώματα από τους διαγωνιζόμενους. Νικητής αναδείχθηκε ο Γιάννης Αγραβάνης.

Αμέσως μετά την ολοκλήρωση του διαγωνισμού, ο διεθνής καλαθοσφαιριστής παρέδωσε στην κυρία Βαρδινογιάννη μια επιταγή, διαβεβαιώνοντάς την ότι θα σταθεί στο πλευρό της «ΕΛΠΙΔΑΣ» με όλες του τις δυνάμεις. Σε ένδειξη ευγνωμοσύνης για τη συμπαράστασή του η κυρία Βαρδινογιάννη απένειμε στον Γιάννη Αντετοκούνμπο τιμητική πλακέτα του Συλλόγου «ΕΛΠΙΔΑ».

Τέτοιες πράξεις όπως του Γιάννη Αντετοκούνμπο, πρέπει να αποτελούν πηγή έμπνευσης για όλους μας. Δείχνουν ότι ο κάθε ένας από εμάς, μπορεί να προσφέρει έστω και ένα μικρό λιθαράκι για να βοηθήσει το Σύλλογο Ελπίδα στο δύσκολο έργο του.

Η Teligron Ltd. βάζει το δικό της μικρό λιθαράκι και αυτό το μήνα με μια ακόμη δωρεά προς τον Σύλλογο Ελπίδα.

elpida201908.png