Οι Έλληνες είμαστε ένας λαός που τον χαρακτηρίζει η δοτικότητα. Μπορεί η συνεχιζόμενη οικονομική κρίση που μαστίζει τη χώρα μας τα τελευταία, με αποκορύφωμα τα 6 τελευταία με τα 3 μνημόνια, να μην μας δίνει την δυνατότητα να προσφέρουμε όσο θέλουμε, αλλά ευκαιρίας δοθείσης, το αποδεικνύουμε σε κάθε ανάγκη που παρουσιάζεται.

Δεν είναι τυχαία και η πολυσυζητημένη υποψηφιότητα των ακριτών μας για το Νόμπελ Ειρήνης. Δείξαμε σε όλο τον κόσμο πως ακόμα κι όταν δεν μας περισσεύουν χρήματα για να διαθέσουμε, διαθέτουμε τον χρόνο μας, τις υπηρεσίες μας και την αγάπη μας.

Αυτά μας τα ένστικτά μας είναι που μας κάνουν να προσφέρουμε ακόμα πιο απλόχερα όταν πρόκειται για παιδιά που υποφέρουν. Έτσι και η εταιρεία μας, η Teligron Ltd, για ακόμα μία φορά αναγνωρίζει εμπράκτως, το αξιέπαινο έργο του Συλλόγου φίλων παιδιών με καρκίνο "ΕΛΠΙΔΑ".

Και να θυμάστε πως όλοι μας μπορούμε να συνδράμουμε στη δράση του Συλλόγου. Δεν είναι μόνο οικονομική η βοήθεια που χρειάζονται, είναι και η επιθυμία για προσφορά. Να θυμάστε πως 5 λεπτά από τον χρόνο μας χρειάζονται για να γίνουμε όλοι δότες μυελού των οστών.

Αυτά τα 5 λεπτά μπορούν να σώσουν την ζωή ενός μικρού παιδιού.

FT CONFIRMATION - SYLLOGOS ELPIDA 06.04.2016.png