Ξεκινώντας και επίσημα το καλοκαίρι, μια αγαπημένη εποχή μικρών και μεγάλων, η Teligron Ltd παραμένει ευαισθητοποιημένη και σταθερή στις αξίες της, στηρίζοντας και πάλι το Σύλλογο φίλων παιδιών με καρκίνο  «ΕΛΠΙΔΑ» με νέα δωρεά, έτσι ώστε να βοηθήσει ουσιαστικά και να υλοποιηθεί κάθε σχέδιο του Συλλόγου.

Με αποφασιστικότητα και τόλμη, όραμα και πρόγραμμα, όπως και με πολύ προσωπική εργασία , τα μέλη του Συλλόγου κατάφεραν να μετατρέψουν τον πόνο της νόσου, σε ελπίδα ζωής για εκατοντάδες παιδιά. Έτσι παρατηρώντας όλη αυτή την διαδρομή του Συλλόγου, αποφασίσαμε και εμείς να σταθούμε στο πλευρό τους και κατά κάποιο τρόπο να γίνουμε «ένα», με όλα αυτά τα παιδιά που μάχονται καθημερινά για την ζωή τους, κάτι που για άλλους ανθρώπους η λέξη «νόσος» παραμένει ακόμα άγνωστη.

Τα ποσά των θεραπειών, για τις οικογένειες των παιδιών που νοσούν, πολλές φορές είναι δυσβάσταχτα και αδυνατούν να προβούν εύκολα σε μια επέμβαση μεταμόσχευσης, ώστε να θεραπευτούν. Με την κοινωνία μας να συστρατεύετε στο πλευρό του Συλλόγου φίλων παιδιών με καρκίνο «ΕΛΠΙΔΑ», το ελάχιστο που θα μπορούσαμε να κάνουμε εμείς, με την ουσιαστική βοήθεια όλων των πολιτών που χρησιμοποίησαν την υπηρεσία 54122, είναι να συνεχίσουμε να προσθέτουμε το λιθαράκι μας έτσι ώστε να τροφοδοτούμε την επιθυμία του Συλλόγου, για μεγαλύτερα έργα, τα οποία θα δώσουν χαρά σε όλα αυτά τα παιδιά που μοχθούν για την υγεία τους.

Είναι αξιοθαύμαστο πως ο Έλληνας από το υστέρημα του πλέον, λόγω των δύσκολων καταστάσεων που περνάει η χώρα μας, συνεχίζει να προσπαθεί να συνδράμει με το ελάχιστο, αποστέλλοντας ακόμα και ένα SMS με το 54122, γνωρίζοντας πως η Teligron Ltd δεν κλείνει τα μάτια σε δύσκολες καταστάσεις, ειδικά, όταν πίσω από αυτές βρίσκονται «κρυμμένα» χαμόγελα παιδιών.

Στόχος του Συλλόγου «ΕΛΠΙΔΑΣ» είναι να οργανωθεί περισσότερο, η Τράπεζα Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών, δημιουργώντας ολόκληρη εκστρατεία στην ενημέρωση των Ελλήνων στην προσφορά του εθελοντισμού, τονίζοντας πως το 2015 μόνο το 5% των Ελλήνων ήταν Εθελοντές Δότες Μυελού των Οστών, πόσο εξελίξιμος θα ήταν ο αγώνας αυτών των παιδιών αν το ποσοστό των Δοτών αυξανόταν.

Ο Σύλλογος φίλων παιδιών με καρκίνο  «ΕΛΠΙΔΑ» συνεχίζει στην προσπάθειά του να «ευνουχίζει» τον πόνο στα μάτια των παιδιών που νοσούν και εμείς, η Τeligron Ltd, χαιρόμαστε που είμαστε στο πλευρό του κάθε φορά.

 

FT CONFIRMATION - SYLLOGOS ELPIDA 06.06.2016.png