Σταθερή στις αξίες της η εταιρία Τeligron Ltd, βρίσκεται και πάλι στο πλευρό του Συλλόγου Φίλων Παιδιών με Καρκίνο «ΕΛΠΙΔΑ», προχωρώντας σε ακόμη μία δωρεά.

Η εταιρία μας, κατάφερε και αυτό το μήνα να προσφέρει κάτι ελάχιστο ως ένδειξη συμπαράστασης προς το πολύτιμο έργο του Συλλόγου, παρά τα δυσβάστακτα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι εταιρίες στις μέρες μας. Ο Σύλλογος Φίλων Παιδιών με Καρκίνο «ΕΛΠΙΔΑ» δίνει πραγματικό αγώνα καθημερινά για να σταθεί στο πλευρό των παιδιών που νοσούν από καρκίνο και χωρίς τις δωρεές δεν θα κατάφερνε να «επιβιώσει», με τα υπέρογκα ποσά που καλείται να καλύψει για κάθε θεραπεία. Θα ήταν αδύνατον λοιπόν η Teligron Ltd, να γυρίσει την «πλάτη» της σε μία τόσο γιγάντια προσπάθεια που πραγματοποιεί ο Σύλλογος «ΕΛΠΙΔΑ», ώστε να βοηθήσει παιδικές ψυχές που νοσούν. Το φιλότιμο και την ευσπλαχνία της Ελληνικής ψυχής, δύσκολα κάποιος μπορεί να τα αποτρέψει και παρατηρούμε πως παρά τις αντίξοες οικονομικές συνθήκες που βιώνουμε, η λύτρωση των ψυχών μας είναι η προσφορά.
Η Teligron Ltd, συνεχίζει να κρατά ψηλά αυτό το συναίσθημα, καθώς με την συνεισφορά της, καταφέρνει για μία ακόμα να σταθεί στο πλευρό του Συλλόγου «ΕΛΠΙΔΑ» και να προσφέρει, ακόμη περισσότερα χαμόγελα στα πρόσωπα των παιδιών.

FT CONFIRMATION - SYLLOGOS ELPIDA 06.07.2016.png