Ο Αύγουστος έκλεισε με μια υπέροχη δράση, τον Ημιμαραθώνιο της Χίου, ο οποίος εντάσσεται στους αγώνες για τον «Μαραθώνιο Ζωής» στηρίζοντας το «Όραμα Έλπίδας». Στόχος είναι μέσα από τους αγώνες δρόμου να μεταδωθεί το μήνυμα του συλλόγου ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ και να ενημερωθουν όσο το δυνατόν περισσότεροι άνθρωποι για να αυξηθεί ο αριθμός των δοτών μυελού των οστών στην Ελλάδα! Έτρεξαν χιλιάδες άνθρωποι απο όλο τον κόσμο και οι περισσότεροι απο αυτούς έγιναν εθελοντές δότες μυελού των οστών για τα μικρά παιδιά που το χρειάζονται.

Ο Σεπτέμβριος ξεκίνησε με μία εκδήλωση πολιτισμού, τέχνης και ανθρωπιάς! Χιλιάδες άνθρωποι που είχαν κατακλύσει το Ηρώδειο, από τον θώκο ως ψηλά πάνω στον ιερό βράχο, αφέθηκαν στην έμπνευση και το πάθος του διεθνούς φήμης πιανίστα και συνθέτη Στέφανου Κορκολή να τους ταξιδέψει στο μουσικό σύμπαν του οικουμενικού μας μουσουργού Μίκη Θεοδωράκη. Μαζί με τη μοναδική Μαρία Φαραντούρη και την «αποκάλυψη μεγατόνων», όπως ο ίδιος ο Μίκης χαρακτήρισε την 22χρονη ερμηνεύτρια Σοφία Μανουσάκη, ολόκληρο το Ηρώδειο τραγούδησε τα αγαπημένα τραγούδια του Μίκη, ενορχηστρωμένα από τον Στέφανο Κορκολή που τους έδωσε μια συμφωνική διάσταση. Τραγούδια παντοτινά που ήταν εξαιρετικά αφιερωμένα στα παιδιά της «ΕΛΠΙΔΑΣ». Τι πιο όμορφο απο το να αρχίζει ένας μήνας με ΕΛΠΙΔΑ.
Παρακολουθώντας όλες αυτές τις υπέροχες δράσεις, δε μπορούμε παρά να χειροκροτήσουμε όλους όσους συμμετέχουν και βοηθούν στην επίτευξη του στόχου του συλλόγου ΕΛΠΙΔΑ. Η εταιρεία μας, γίνεται αρωγός στην προσπάθεια αυτή και προχωράει σε μια ακόμη δωρεά για το μήνα Σεπτέμβριο. Για να μπορέσουν όλα τα παιδιά να διαβούν τις πόρτες του σχολείου και όχι του νοσοκομείου!

 

FT CONFIRMATION - SYLLOGOS ELPIDA 06.09.2017.jpg