Βλέποντας όλα αυτά τα χρόνια το Σύλλογο "Ελπίδα" και τον δυνατό αγώνα που δίνεται καθημερινά προκειμένου να υπάρξει ουσιαστική βοήθεια και μέριμνα για όλα τα παιδιά που έχουν αντικρύσει το σκληρό αυτό πρόσωπο της ζωής, θελήσαμε να γίνουμε και εμείς ένα μικρό κομμάτι στην ηλιαχτίδα ελπίδας που εξασφαλίζει ο Σύλλογος και να συμμετέχουμε ενεργά στην υλοποίηση κάθε σχεδίου που μπορεί να προκύψει.
Η Τράπεζα Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών, την οποία ίδρυσε ο Σύλλογος πριν από 3 χρόνια σήμερα έχει 50.000 εγγεγραμμένους εθελοντές δότες, νέους ανθρώπους απ’ ολόκληρη την επικράτεια. Ο αριθμός συνεχώς αυξάνεται. Κάθε ένας απ’ αυτούς, έχουν στην καρδιά τους τη λαχτάρα να είναι αυτοί που μια ημέρα θα σώσουν μια ζωή. Πόσοι είχαν αυτή την ευλογία; Μέχρι σήμερα, ανάμεσα στους εθελοντές δότες, βρέθηκαν 10 συμβατοί δότες. 10 ζωές σώθηκαν! Μην σταματάτε ποτέ. Μπορεί το πλήθος των εθελοντών δοτών μυελού των οστών στην παγκόσμια δεξαμενή να φαντάζουν αρκετοί, αλλά ποτέ δεν είναι!
Σήμερα, η ευαισθητοποίηση του κοινού είναι μεγάλη και ΠΡΕΠΕΙ να γίνει ακόμα μεγαλύτερη. Έτσι, το τεράστιο ήδη έργο του Συλλόγου, με συνεχή αποτελέσματα, ανακουφίζει και θεραπεύει πια πολλές από τις περιπτώσεις που στο παρελθόν δεν ήταν ιάσιμες. Η εταιρία μας, θέλοντας να βάλει ένα μικρό λιθαράκι σε όλο αυτό το οικοδόμημα, προβαίνει σε δωρεά προς το Σύλλογο "ΕΛΠΙΔΑ", θέλοντας να εκφράσει την απεριόριστη εκτίμηση και το σεβασμό προς το έργο που εκτελεί.

FT CONFIRMATION - SYLLOGOS ELPIDA 08.06.2017.png