H "ελπίδα" είναι μια πολύ δυνατή λέξη. Μια πολύ ουσιαστική έννοια. Αποπνέει αισιοδοξία και παρηγοριά, προσδοκία και προσμονή, σκέψη θετική για το παρόν και το μέλλον. Αν ο Σύλλογος, των Φίλων Παιδιών με καρκίνο, πήρε την ονομασία "ΕΛΠΙΔΑ" ήταν ακριβώς για να μεταφέρει το μήνυμα πως η επιστήμη και το κοινωνικό ενδιαφέρον μπορούν να φωτίσουν και να αλλάξουν τη ζωή των άρρωστων παιδιών και να τη γεμίσουν με ελπίδα.

Είκοσι χρόνια μετά την ίδρυση της "ΕΛΠΙΔΑΣ", ο Σύλλογος είναι στην ευτυχή θέση να πει με βεβαιότητα πως αυτή η ελπίδα έγινε χαρούμενη πραγματικότητα για εκατοντάδες παιδιά. Έγινε νέα ζωή. Ελπιδοφόρα ζωή. Και πως η λέξη "ελπίδα" έγινε για τον Σύλλογό μια έννοια ακόμα δυνατότερη, αφού περιλαμβάνει την ανθρωπιά, την αλληλεγγύη, τη μεγάλη καρδιά, τη σκληρή δουλειά και την ανυστερόβουλη προσφορά, αφού περικλείει στο μήνυμά της την κοινωνική στράτευση.

Η εταιρία μας, συμμετέχοντας σε αυτή την κοινωνική στράτευση, στηρίζει έμπρακτα το Σύλλογο Φίλων Παιδιών με Καρκίνο "Ελπίδα" και δεσμεύεται να συνεχίσει να υποστηρίζει το έργο του Συλλόγου με κάθε δυνατό τρόπο. Η οικονομική ενίσχυση του συλλόγου δεν είναι μόνο μια θεάρεστη πράξη στην οποία έχουμε καθήκον όλοι μας να συνεισφέρουμε. Είναι μια κίνηση παρότρυνσης και σε άλλους φορείς να συμμετέχουν στην ιδιαίτερα δύσκολη προσπάθεια που κάνουμε όλοι μας για το σκοπό αυτό.

Καλές διακοπές λοιπόν σε όλους και να μην ξεχνάμε οτι ενα παιχνίδι ή ενα παγωτό λιγότερο δε θα βλάψει τα παιδιά μας, αυτά τα χρήματα όμως μπορούν να βοηθήσουν πολύ κάποιο άλλο παιδί που βρίσκεται σε πολύ δύσκολη και επίπονη θέση!

FT CONFIRMATION - SYLLOGOS ELPIDA 10.07.2017.png