Ο μήνας που πέρασε ήταν πολύ δύσκολος για τους συνανθρώπους μας του Δήμου Μάνδρας Αττικής, που επλήγησαν από τις καταστροφικές πλημμύρες. Οι άνθρωποι εκεί είδαν μέσα σε λίγη ώρα, να καταστρέφεται το «βιός» τους ή έχασαν τους αγαπημένους τους.

Πολλές οργανώσεις έσπευσαν να τους στηρίξουν και να τους προσφέρουν είδη που θα βοηθήσουν τις οικογένειες που είδαν τα σπίτια τους να καταστρέφονται να καλύψουν τις πρώτες τους ανάγκες. Ανάμεσα σε αυτές και ο Σύλλογος ΦίλωνΠαιδιών με Καρκίνο «ΕΛΠΙΔΑ» που διέθεσε στους πληγέντες συνανθρώπους μας όλα τα έσοδα του Χριστουγεννιάτικου Bazaar του Συλλόγου.

Με τις γιορτές να είναι προ των πυλών λοιπόν, όλοι μας έχουμε μπεί σιγά σιγά στο Χριστουγεννιάτικο πνέυμα. Τα προσωπάκια των παιδιών φωτίζονται με το στόλισμα των δέντρων στα σπίτια, στα σχολεία και σε όλους τους δρόμους.

Ακόμη περισσότερο όμως χαίρονται οι μικρές ψυχούλες που βρίσκονται μέσα στο ογκολογικό νοσοκομείο και η περίοδος των εορτών αποτελεί για αυτά μια μεγάλη Ελπίδα. Προσδοκούν, ο Άγιος Βασίλης, να τους φέρει φέτος, το πολυτιμότερο δώρο όλων... ΥΓΕΙΑ!

Η Teligron, το ellinespadou.com και το 54122 βρίσκεται για μια ακόμη φορά δίπλα σε αυτά τα παιδιά και εύχεται υγεία και ευτυχία!

Χρόνια πολλά σε όλους, καλές γιορτές και μην ξεχάσετε να απλώσετε ένα χέρι βοήθειας σε όποιον το έχει πραγματικά ανάγκη!!!

Elpida-November 2017.jpg